• Peiling
  • Welk type alleenstaande ben jij?

    Je mag 1 optie selecteren

     
     
    Bekijk resultaten

Gratis webinar 14-11-2022: Executieve Functies en ADHD-gedrag

Kondig hier toekomstige online en offline evenementen aan zoals webinars, workshops, bijeenkomsten, etc.
Gebruikersavatar
Admin
Beheerder
Berichten: 2053
Lid geworden op: 04 jun 2022 13:59
Locatie: Amersfoort
1e diagnose: Autisme
Contacteer:

Gratis webinar 14-11-2022: Executieve Functies en ADHD-gedrag

Ongelezen bericht door Admin »

Sebastiaan zal iets vertellen over “executieve functies” (breinfuncties die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld problemen oplossen, dingen onthouden en plannen) en hoe dit gerelateerd is aan ADHD gedrag. Na dit webinar begrijp je beter waar ADHD gedrag vandaan komt.

Sebastiaan Dovis is GZ-psycholoog in opleiding tot Klinisch Psycholoog en is werkzaam bij GGZ instelling Youz. Hij heeft veel onderzoek gedaan met betrekking tot ADHD, was docent aan de Universiteit van Amsterdam en heeft diverse psychologische tests en trainingen ontwikkeld. Zijn onderzoek en expertise richten zich o.a. ADHD bij kinderen, adolescenten en volwassenen, executief functioneren, motivatie / bekrachtiging, brain training, gamificatie, (neuro)psychologische assessment en behandeling.

Na de presentatie is er veel ruimte voor vragen en discussie.

DOELSTELLING
Balans organiseert samen met Paint (zie www.paint-studies.nl) een aantal webinars over ADHD (gedrag). De webinars zijn onderdeel van een project dat tot doel heeft om betrouwbare kennis over ADHD (gedrag) te verspreiden. Het voornaamste doel van het project is om te laten zien wat er uit wetenschappelijk onderzoek komt over welke zorg voor ADHD effectief is en welke niet.

AANMELDEN
De webinar is gratis bij te wonen. Meldt je van tevoren aan via deze pagina. Je krijgt dan een dag van tevoren de toegangslink toegestuurd.

https://www.cjg043.nl/evenement/webinar ... rag-online

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-web ... 0470686527
Plaats reactie