• Peiling
  • Welk type alleenstaande ben jij?

    Je mag 1 optie selecteren

     
     
    Bekijk resultaten

Werving ABA-onderzoek

Vacatures, enquêtes, hulp bij school- of studieprojecten.
Anne Lies
Nieuwe gebruiker
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 feb 2023 09:48

Werving ABA-onderzoek

Ongelezen bericht door Anne Lies »

🔍 Deelnemers gezocht voor onderzoek over ABA!

Ben je een volwassene met autisme, ouder van een autistisch kind, wettelijk vertegenwoordiger van een volwassene met autisme of zorgprofessional? En heb je ervaring met ABA (Applied Behaviour Analysis), of met een van de volgende interventies:

Vroegtijdige Intensieve Gedragsinterventie (VIG), Pivotal Response Treatment (PRT), Verbal Behavior (VB), Discrete Trial Training (DTT), Natural Environment Training (NET)?

Dan is jouw stem van groot belang!
De laatste tijd is ABA veelvuldig in het nieuws geweest, zowel positief als negatief. Het is voor ons dus enorm belangrijk om, samen met het @Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zoveel mogelijk inzichten te verzamelen. Dit gaan we doen aan de hand van focusgroepen, die plaats zullen vinden in oktober en november.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of jezelf aanmelden voor het onderzoek? Ga dan naar onze website (link in comments)!

#autisme #autism #inclusie #diversiteit #acceptatie #onderzoek #research #wetenschap #aba #appliedbehaviortherapy #abatherapy #vws #nar #nederlandsautismeregister
Link naar de website: https://nar.vu.nl/actueel_onderzoek/aba-onderzoek
Plaats reactie