Waarom registreren?

Nieuws, mededelingen, registreren, vacatures e.d.
Gesloten
Gebruikersavatar
Admin
Beheerder
Berichten: 1438
Lid geworden op: 04 jun 2022 13:59
Locatie: Amersfoort
1e diagnose: Autisme
Contacteer:

Waarom registreren?

Ongelezen bericht door Admin »

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren op artikelen en de forum- en chatfuncties zien en gebruiken.

Registreren kan hier.

De reden dat je geregistreerd moet zijn heeft te maken met de kwetsbaarheid van de doelgroep. Het e-mailadres dat je bij de registratie met ons deelt is onzichtbaar voor andere gebruikers en wordt verder ook niet met anderen gedeeld. Op het forum is alleen je zelfgekozen nickname zichtbaar.

Om Stichting Autsider mogelijkheden te geven tot bijvoorbeeld aangifte in geval van ernstig misbruik, is het niet toegestaan een account aan te maken via een VPN-verbinding of de TOR Browser. Er wordt niet actief op gehandhaafd, maar dergelijke accounts kunnen bijvoorbeeld tijdens een opschoonactie zonder opgaaf van reden verwijderd worden.

Autsider.net deelt geen e-mail- en ip-adressen met derden.
Gebruikersavatar
Admin
Beheerder
Berichten: 1438
Lid geworden op: 04 jun 2022 13:59
Locatie: Amersfoort
1e diagnose: Autisme
Contacteer:

Re: Waarom registreren?

Ongelezen bericht door Admin »

Als je anoniem wilt posten gebruik dan een nickname en post geen teksten op basis waarvan anderen je identiteit kunnen raden of vaststellen.

Het gegeven dat delen van het forum alleen toegankelijk zijn voor geregistreerde gebruikers betekent NIET dat berichten die er worden gepost afgeschermd zijn voor de rest van de wereld. Immers, iedereen kan eenvoudig een account aanmaken en alles lezen. Ook zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo indexeren delen van het forum opdat Autsider.net kan worden gevonden door lotgenoten en andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld omdat ze informatie over of ervaringen met een bepaald onderwerp zoeken.

Anders dan het in de lente van 2022 gesloten oude forum heeft dit forum GEEN beleid om zoekmachines actief te weren.
Gesloten