• Peiling

Waarom registreren?

Welkom op het Autsider Forum!
Hier vind je informatie over het forum en hoe je kan deelnemen.
Gebruikersavatar
Fran
Moderator
Berichten: 91
Lid geworden op: 05 jun 2022 18:09
Locatie: Amersfoort
1e diagnose: Autisme
2e diagnose: Anders
Contacteer:

Waarom registreren?

Ongelezen bericht door Fran »

Ongeregistreerde gebruikers (gasten) hebben beperkt toegang tot een deel van het forum.

Voor volledige toegang tot alle berichten, de chatfunctie en de mogelijkheid om zelf bijdragen te plaatsen, verzoeken we je vriendelijk om een eenmalige registratie te voltooien. Dit omvat het kiezen van een nickname (zichtbaar voor andere gebruikers) en het verstrekken van je e-mailadres (uitsluitend zichtbaar voor de beheerder(s)).

Deze registratiestap stelt het supportteam in staat om indien nodig contact met je op te nemen via het opgegeven e-mailadres. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn in situaties zoals dreiging met zelfmoord of herhaaldelijke schendingen van de forumregels. Ook kan er incidenteel een bericht naar alle forumdeelnemers worden gestuurd, een herinnering of bijvoorbeeld een aankondiging van een meeting. Overigens kan je je hiervoor afmelden.

Wij willen benadrukken dat Autsider geen persoonsgegevens aan externe partijen verstrekt en dat ons forum volledig vrij is van advertenties of welk verdienmodel dan ook. Jouw privacy en forumveiligheid zijn voor ons van het grootste belang!

Om volledig gebruik te kunnen maken van de PB-functie (sturen en ontvangen van persoonlijke berichten) moet je een minimaal (en klein) aantal forumberichten hebben geplaatst.
Gesloten