Nieuwegein: Ontmoetingsplek voor volwassenen met autisme en hun naasten

Artikelen, nieuws en opinie. Verzameld door Autsider.net
Gebruikersavatar
Admin
Beheerder
Berichten: 1333
Lid geworden op: 04 jun 2022 13:59
Locatie: Amersfoort
1e diagnose: Autisme
Contacteer:

Nieuwegein: Ontmoetingsplek voor volwassenen met autisme en hun naasten

Ongelezen bericht door Admin »

Ontmoetingsplek voor volwassenen met autisme en hun naasten

Iedere laatste vrijdag van de maand zal op Buurtplein Batau een Autisme Café worden gehouden. De eerste vindt plaats op vrijdag 24 juni aanstaande van 19.30 uur tot 22.30 uur. Het Autisme Café is bedoeld voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme, ook familie, vrienden en naasten van iemand met autisme zijn welkom! Ben je ouder van een (jong) kind met autisme? Dan ben je ook van harte welkom bij het Autisme café! Het kan fijn zijn om met andere ouders te praten en ervaringen uit te wisselen.

Op de avond mogen de bezoekers zelf bepalen wat ze willen doen. Of dat nu een spelletje is, praten met anderen of enkel luisteren, kennismaken met anderen, of gewoon ergens alleen zitten, iedereen mag zichzelf zijn en doen waar zij zich goed bij voelen.

Buurtplein Batau is gevestigd aan de Dukatenburg 1 (nabij winkelcentrum Muntplein) Tijdens het Autisme Café kun je gewoon binnenwandelen. Wil je meer informatie? Neem dan cotact op met Buurtverbinder Evelien Vroomen. Dat kan telefonisch: 06-58820985 of door een e-mailtje te sturen naar: evroomen@movactor.nl.

https://www.pen.nl/artikel/ontmoetingsp ... un-naasten
Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht